eren-ji admin ♥Eren-Ji Admin♥
Mesaj Sayısı : 166 Yaş : 28 Nerden : Corum İş/Hobiler : grup hepsi siteleri gezmek ve muzik dinlemek Lakap : Sultan sitemizi nasıl buldunuz? : süperrrrr Ruh Hali : PEp PUanın : Grup Hepsi den Favorin..(resimli) : Kayıt tarihi : 18/01/09
| Konu: benim hakkimda... Perş. Ocak 29, 2009 7:21 pm | |
| benim hakkimda:
adim sultan 12 yasindayim almanyada oturuyorum corumluyum besiktasliyim grup hepsiden yasemini seviyorum hobbilerim bilgisayarda takilmak... fanlarim:
1. grup hepsi (yasemin) 2. hazal kaya 3. ashley tisdale | |
|
уσѕну¢ιвüşяa ♥Yasemin-ji Admin♥
Mesaj Sayısı : 214 Yaş : 28 Nerden : tekirdag İş/Hobiler : yüzme müzik basketbol voleybol Lakap : yoshycibüşra sitemizi nasıl buldunuz? : BURASI BENİM SİTEM SPRRRRR Ruh Hali : PEp PUanın : Grup Hepsi den Favorin..(resimli) : Kayıt tarihi : 07/11/08
| Konu: Geri: benim hakkimda... Cuma Ocak 30, 2009 1:25 pm | |
| cnm bende yshyi seviyorum beşiktaşılıyım aynı hobilerimiz bende yoshy ashley tisdale hazal kaya | |
|
уσѕну¢ιвüşяa ♥Yasemin-ji Admin♥
Mesaj Sayısı : 214 Yaş : 28 Nerden : tekirdag İş/Hobiler : yüzme müzik basketbol voleybol Lakap : yoshycibüşra sitemizi nasıl buldunuz? : BURASI BENİM SİTEM SPRRRRR Ruh Hali : PEp PUanın : Grup Hepsi den Favorin..(resimli) : Kayıt tarihi : 07/11/08
| Konu: Geri: benim hakkimda... Cuma Ocak 30, 2009 1:25 pm | |
| bide sen çok iyisi bir kızsın melegim | |
|
eren-ji admin ♥Eren-Ji Admin♥
Mesaj Sayısı : 166 Yaş : 28 Nerden : Corum İş/Hobiler : grup hepsi siteleri gezmek ve muzik dinlemek Lakap : Sultan sitemizi nasıl buldunuz? : süperrrrr Ruh Hali : PEp PUanın : Grup Hepsi den Favorin..(resimli) : Kayıt tarihi : 18/01/09
| Konu: Geri: benim hakkimda... Cuma Ocak 30, 2009 1:46 pm | |
| sagol askum vee sende ayni (yoshy ashley tisdale........) sevdigine sevindim | |
|